Rally’s

Rally’s

Het is dan ook best bekend iedereen weet wat autosport inhoud en zo weten dus ook veel mensen verschillende dingen over autosport. Hier gaat het om rally. Dit is een motorsport dat te maken heeft met snelle buggy’s die over het land scheuren. Het blijft mooi en leuk om te zien hoe men dat doet. Toch kijken er niet zo veel mensen naar dat komt omdat je er ook niet veel mensen over hoort. Misschien komt het nog, er zit namelijk wel enorme groeipotentie in.

alex-perz-t9t_y2UkEHU-unsplash

Games van rally

Niet alleen in het echt wordt er gereden in rally auto’s. Zo zijn er diverse games uitgebracht waar het mogelijk is om in rally auto’s te rijden. Een van de grootste is dan ook Forza. Met namen heb ik het over Forza Horizon. Dit is een race spel waar je met veel verschillende soorten auto rond kan toeren door een bepaald landschap. Ook in dit spel kan je dus racen met rally auto’s. Veel mensen die van racen houden en van race spellen weten dus ook wat het spel inhoud. Zo heb je ook nog vele andere spellen waar je kan racen in een rally auto. Door de modder met een buggy, grote banden om niet weg te glijden. Het is eigenlijk best leuk en zeker een aanrader om het is een keertje op te zoeken. Kijk er anders is een keer een filmpje van op internet. Wie weet als je het een kans geeft vind je het wel heel leuk. Er zijn daarom ook genoeg races terug te vinden op het internet.

Het grootste event

Een van de grootste Rally races is dan ook wel het Dakar. Dit wordt altijd uitgezonden op RTL 7. Hier rijden ze dagen door de woestijn in vrachtwagens, motoren en rally auto’s. Dit wordt dan ook elk jaar als een groot event aangepakt.

MEER TE WETEN KOMEN

Eenzitters

teamsporten

Sportwagens